สัตว์ประหลาดแห่งทะเลสาบล็อคเนส

สัตว์ประหลาดแห่งทะเลสาบล็อคเนส ความเชื่อลึกลับที่ไม่ได้รับการพิสูจน์กับประวัติศาสตร์ของมนุษย์มาตั้งแต่สมัยโบราณ เรื่องราวของสัตว์ประหลาดของ “ทะเลสาบล็อคเนส” ในสกอตแลนด์เป็นปริศนาที่ผู้คนทุกวัยยังคงพยายามค้นหาหลักฐานสำหรับตัวตนของสัตว์ประหลาดในตำนานท้องถิ่น แม้ว่าหลายครั้งหลักฐานที่ได้รับการอ้างว่าปรากฏในภายหลังว่าเป็นของปลอมตัวใหญ่

ก่อน ล็อกเนสส์ หมายถึงทะเลสาบ กลายเป็นที่นิยมในยุค 30 และเป็นแหล่งท่องเที่ยวที่ดึงดูดผู้คนจากทั่วทุกมุมโลก พื้นที่นี้ไม่ยุ่งเหมือนอย่างทุกวันนี้ ทะเลสาบเนสอยู่ห่างไกลและเข้าถึงยาก แต่ไม่ใช่อีกต่อไปเมื่อถนนถูกตัดในปี 1933

การข้ามถนนทำให้ทะเลสาบที่อยู่ไกลออกไปดูเหมือนน้ำมืดเข้าไปในทะเลสาบที่ค้นหาได้ ทะเลสาบที่ใหญ่เป็นอันดับสองของสกอตแลนด์บางครั้งมีหมอกปกคลุมผิวน้ำล้อมรอบด้วยบรรยากาศของต้นสนปราสาทมาเจสติกและหอคอยร้างซึ่งเหมาะสำหรับบรรยากาศและความลึกลับลึกลับดึงดูดนักท่องเที่ยวให้มาสัมผัสกับตำนานและความลึกลับและบ่อยครั้งที่ชนิดนี้ ของพื้นที่มีเรื่องราวเกี่ยวกับสัตว์ประหลาดที่ไม่เคยเห็นมาก่อน

ทันทีที่ถนนผ่านไปเรื่องราวจากปากของผู้สัญจรที่เห็นสัตว์ที่ไม่ปรากฏชื่อและรู้จักกันในนาม “Nessie” หรือ “The Monster of Loch Ness” เริ่มแพร่กระจายจากปากต่อปาก และเริ่มไปที่สื่อท้องถิ่นข้อมูลจากสื่อบันทึกว่าสัตว์ประหลาดใน Lognes เริ่มกลายเป็นข่าวท้องถิ่นเมื่อวันที่ 2 พฤษภาคม 1933 (1933) ซึ่งในหนังสือพิมพ์อินเวอร์เนสส์คูเรียรายงานว่าชายและหญิงคู่หนึ่งเห็นสัตว์ขนาดใหญ่ดำน้ำเหนือ พื้นผิวของล็อคเนส

สัตว์ประหลาดแห่งทะเลสาบล็อคเนส

สัตว์ประหลาดแห่ง

Mysterious beliefs that have not been proven with human history since ancient times. The story of the monster of “Loch Ness” in Scotland is a mystery that people of all ages are still trying to find evidence for in the local mythical creatures. Although many times the evidence has been claimed to appear later as a large disguise.

Before Loch Ness or Loch (Loch means lake) became popular in the 30s and is a tourist attraction that attracts people from all over the world. This area is not as busy as it is today. Lake Ness is remote and hard to reach. But not anymore when roads were cut in 1933.

By crossing the road, the lake in the distance looks like dark water entering the searchable lake. Scotland’s second largest lake, sometimes covered with mist, surrounded by the atmosphere of pine trees, majestic castles and abandoned towers, which are suitable for the atmosphere and mystery, attracting tourists to experience the legends and mysteries frequently. Times of this kind Of the area, there is a story about a monster that has never been seen before.

As soon as the road passed, stories from passers-by who saw unidentified animals known as “Nessie” or “The Monster of Loch Ness” began to spread from word of mouth. And go to the local media. Data from the media that the monster in Lognes became a local news on May 2, 1933 (In 1933) in the Inverness Courier newspaper reported that a pair of men and women saw an animal sized. Big dive north Loch Ness surface

ติดตามเรื่องต่อไปได้ ที่นี้

สาระและข้อมูลเพิ่มเติมหหาได้ที่  GooGle

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *